Home Nieuws Rosario prijst PSV supporters: ‘Het was ultiem genieten’

Rosario prijst PSV supporters: ‘Het was ultiem genieten’

35
0

Pablo Rosario vindt dat de supporters van PSV een belangrijke rol hebben gespeeld in het afgelopen seizoen. De defensieve middenvelder wordt door Phillip Cocu steeds belangrijker gemaakt en mag dan ook niet op huurbasis vertrekken uit Eindhoven.

Volgens de 21-jarige middenvelder, die zelf tot veertien competitieduels kwam in het afgelopen kampioenseizoen, waren de supporters doorslaggevend in onder meer de kampioenswedstrijd tegen Ajax (3-0) van half april.

“Dit is óns kampioenschap, dit pakt niemand ons meer af. De supporters waren heel goed dit seizoen. In de wedstrijden waarin we het moeilijk hadden, hebben ze ons er doorheen geholpen. En zoals ze tegen Ajax waren. Dat is ultiem genieten als speler”, vertelt Rosario tegen De PSV Supporter.

Rosario is trots op de titel. “Dit is waar je het voor doet als voetballer, we hebben met z’n allen een echte teamprestatie geleverd. Ook de jongens die niet veel gespeeld hebben, zoals ikzelf, hebben laten zien dat we het niveau aankunnen, iedereen is onderdeel van het succes”, aldus Rosario.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here