Home Nieuws Roger Schmidt in Lissabon, beelden nieuwe trainer Benfica na aankomst in Lissabon

Roger Schmidt in Lissabon, beelden nieuwe trainer Benfica na aankomst in Lissabon

1233
0

Roger Schmidt kwam dinsdagmorgen aan op de luchthaven van Lissabon.

Daar werd de trainer van de Portugese club opgewacht door een leger journalisten en cameraploegen. ‘Ik ben erg blij hier te werken in deze prachtige stad, in dit prachtige land. Ik ben Rui Costa dankbaar voor het geloof in mij.’

Schmidt stond de verzamelde media rustig te woorden. ‘Het is een geweldige club, een van de beste ter wereld. Wie van voetbal houdt, houdt van Benfica. Dus toen deze kans zich voordeed, bleef het in mijn hoofd zitten hoe geweldig het zou zijn deel uit te maken van de Benfica-familie.’

Schmidt zal per 27 juni starten met de voorbereiding op het nieuwe seizoen maar zal deze dagen zijn contractafhandeling in orde maken. ‘Ik weet wat ik nodig heb. Het is altijd een nieuw begin, dus daarom ben ik hier’, aldus de nieuwe trainer.

Klik HIER voor nog meer beelden van de aankomst van Roger Schmidt op de luchthaven van Lissabon.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here