Home Nieuws Ramalho begonnen aan PSV periode: ‘Als kind wist ik al veel van...

Ramalho begonnen aan PSV periode: ‘Als kind wist ik al veel van de club’

651
0

Voor de Braziliaanse centrale verdediger Ramalho is een voetbaldroom uitgekomen.

De Braziliaan maakt sinds enkele weken deel uit van de club die hij al jaren volgt. De Braziliaan keek deze zomer lang uit naar de nieuwe stap in zijn carriere. De Braziliaan kent PSV al sinds zijn kinderjaren en hoorde veel goede verhalen over PSV en de Eredivisie.


In gesprek met ESPN vertelt Ramalho waarom hij voor een transfer naar PSV heeft gekozen. “Ik ben hier naartoe gekomen om prijzen in een andere competitie te winnen. De Eredivisie is een erg goede competitie. Ik heb er ook veel verhalen over gehoord, net als over PSV. Als kind wist ik al veel van PSV. Dat kwam onder meer door de Braziliaanse spelers die hier actief waren. Er waren voor mij dus veel redenen om hierheen te komen. Ik ben blij met mijn keuze.”

Bij PSV treft Ramalho ook Roger Schmidt. Zijn band met Schmidt is erg goed. “Ik ken hem al lang van mijn tijd bij Salzburg. Hij was mijn eerste trainer op professioneel niveau. Hij was ook degene die me een kans gaf. Ik ben dus erg blij om weer met hem samen te werken.”

PSV nam Ramalho deze transferperiode voor 2,5 miljoen euro over van Red Bull Salzburg. Ramalho is met 29 jaar niet de jongste speler meer maar gezien de lage transfersom van 2,5 miljoen lijkt de komst van de ervaren verdediger een prima zet te zijn van PSV en John de Jong. Ramalho zal samen met Olivier Boscagli het hart van de defensie te gaan vormen.


Facebook Comments Box