Home Nieuws PSV wil 40 miljoen euro voor Steven Bergwijn; kamp Bergwijn in contact...

PSV wil 40 miljoen euro voor Steven Bergwijn; kamp Bergwijn in contact met Sevilla

77
0

Mocht Sevilla of een andere club daadwerkelijk tot actie overgaan en Steven Bergwijn bij PSV weghalen, kan een betreffende club de buidel trekken.

PSV wil een bedrag van om en nabij de veertig miljoen euro incasseren voor Steven Bergwijn, schrijft het Eindhovens Dagblad zaterdagochtend. Er worden veel clubs aan Bergwijn gelinkt maar Sevilla is een concrete gegadigde om Bergwijn van PSV over te nemen. De nieuwe club van Luuk de Jong is bereid ver te gaan voor PSV’ s vleugelspeler.

Of het er echt van gaat komen lijkt onwaarschijnijk. Het verschil in vraag en aanbod is momenteel aanzienlijk. Hoewel Sevilla zich nog niet officieel heeft gemeld in Eindhoven lijken de Andalusiers een bedrag van ten hoogste dertig miljoen euro te willen betalen. Wanneer Sevilla aan de vraagprijs van PSV zou voldoen, gaat het pas gevestigde transferrecord van Jules Koundé nu al verpulverd worden: de Franse verdediger kwam voor 25 miljoen euro over van Bordeaux. De Zuid – Spaanse club heeft deze zomer al 120 miljoen euro op de transfermarkt uitgegeven, inclusief de 15 miljoen euro voor Luuk de Jong.

Aan de kant van Bergwijn lijkt het spel al op de wagen. De zaakwaarnemer in de persoon van Fulco van Kooperen en de vader van Bergwijn hebben volgens het ED al contact gehad met Sevilla. De situatie rond Bergwijn zal nog wel even onduidelijk blijven met ook de clubs AS Roma en Bayern München die nog altijd in de race zouden zijn.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here