Home Nieuws PSV verwacht fans toe te kunnen laten tegen Groningen, Heerenveen en Zwolle

PSV verwacht fans toe te kunnen laten tegen Groningen, Heerenveen en Zwolle

1526
0

De fans kunnen weer voorzichtig uitzien naar toegang tot het Philips Stadion.

De club zegt in gesprek met het Eindhovens Dagblad dat de verwachting is dat de laatste thuiswedstrijden van het seizoen weer fans toegang tot het Philips Stadion zullen gaan krijgen.


Het Eindhovens Dagblad tekent deze woorden en uitspraken op uit de mond van commercieel directeur Frans Janssen. De club richt zich op de thuiswedstrijden tegen FC Groningen (24 april), sc Heerenveen (2 mei) en PEC Zwolle (13 mei).

“Wat wij vooral niet hopen, is dat de overheid alleen in de laatste wedstrijd nog een deel van de toeschouwers wil toelaten”, legt Janssen uit. “Dan profiteert maar een klein deel van de seizoenkaarthouders eenmalig en komen wij voor pijnlijke keuzes te staan. Maar goed, wij zullen alle geldende regels blijven respecteren.”

PSV gaat ook een bedrag van 1,1 miljoen euro reserveren voor compensatie. De keuze daartoe ligt volledig bij de seizoenkaarthouder zelf. “We wilden niet net als vorig jaar nóg een keer bij iedereen met de pet rond om geld terug te vragen vanwege geannuleerde wedstrijden. Mensen mogen ons ook nu wel compenseren door af te zien van hun restitutie en dat stellen we enorm op prijs, begrijp me goed. Maar we zetten het dit keer niet bovenaan in de brief.”

Janssen verwacht een soepele toegang tot het stadion. De directeur verwacht niet dat er straks allerlei documenten nodig zijn om toegang te krijgen tot het stadion. “Als de vaccins werken en de kabinetsbelofte daarover in de zomer wordt ingelost, hopen we deze periode snel achter ons te kunnen laten.”