Home Nieuws PSV iconen pleiten voor koerswijziging: ‘Probeer Wijnaldum te huren van PSG’

PSV iconen pleiten voor koerswijziging: ‘Probeer Wijnaldum te huren van PSG’

4096
0

Nu het seizoen ten einde is gekomen en de blik reeds op volgend seizoen kan worden gericht, is het speculeren begonnen.

Dat Georginio Wijnaldum niet is geselecteerd werd voor Oranje is ook bij de gebroeders van de Kerkhof binnen gekomen. De middenvelder van PSG wordt door Louis van Gaal even over het hoofd gezien en dat zint de PSV iconen allerminst. Ze vinden inmiddels ook dat Marcel Brands en John de Jong moeten proberen om Georginio Wijnaldum uit Parijs te halen en terug te laten keren naar het Philips Stadion. Dat zeggen de broers Willy en René van de Kerkhof in de Willy & René Podcast van Omroep Brabant. De 31-jarige middenvelder komt niet aan bod bij Paris Saint-Germain en wil naar een andere club verhuizen.

Met het aanstaande vertrek van verschillende middenvelders als Gotze en Sangaré denken de broers dat PSV ervaring en routine nodig heeft. “PSV heeft echt een middenvelder nodig, dus ze moeten proberen om Wijnaldum te huren. Hij wil naar het WK, maar speelt niet bij PSG en is zelfs gepasseerd voor Oranje. Dan denk ik: probeer hem los te weken.” Willy en René vinden feitelijk dat PSV nog meer moet investeren in de selectie dan men voorheen al deed. Beide broers hopen op dat vlak op een koerswijziging inzake het terughalen van voormalig spelers die hun meerwaarde in het buitenland al hebben bewezen.

Willy is het eens met zijn René, maar verwacht dat er buiten Zahavi ‘niet zoveel spelers weggaan’ deze zomer. “Ik hoop ook op de komst van Wijnaldum, dat zou een aanwinst zijn. Ik heb de laatste weken ook Zian Flemming van Fortuna Sittard gevolgd. Geen verkeerde, kan ik zeggen. Bij PSV of een andere topclub zal hij zich nog veel sneller ontwikkelen”, aldus beide broers.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here