Home Nieuws PSV en Jorrit Hendrix stevenen af op uitdienen contract en transfervrij vertrek

PSV en Jorrit Hendrix stevenen af op uitdienen contract en transfervrij vertrek

1126
0

Jorrit Hendrix zal mogelijk zijn contract bij PSV gewoon uitdienen en daarna transfervrij de deur achter zich dicht trekken.

Dit meldt het Eindhovens Dagblad donderdag. Hendrix staat open voor een vertrek bij de club die hij al zo lang weet te dienen. Het Italiaanse Spezia, dat eerder al Jeroen Zoet overnam, aast op zijn handtekening maar wil hem voor een appel en ei overnemen.

De Serie A-club mag dan wel gepromoveerd zijn maar heeft echter niet veel meer te besteden en dacht in eerste instantie aan een huurdeal. PSV wil enkel aan een verkoop van Hendrix denken en vraagt daarbij een redelijk stevige transfersom van een kleine drie miljoen euro voor de Limburger.

Mocht een serieus bod van Spezia uitblijven dan is het niet ondenkbaar dat Hendrix ook zijn zeventiende jaar bij PSV volmaakt, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. Hij lijkt onder trainer Roger Schmidt geen aanspraak te maken op een basisplaats, maar hij viel afgelopen zondag wel in tijdens het Eredivisie-duel met FC Groningen. Schmidt acht Hendrix nog zeker bruikbaar maar een vertrek lijkt voor alle partijen wenselijk te zijn.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here