Home Nieuws Peruviaans talent Beto da Silva past zich snel aan

Peruviaans talent Beto da Silva past zich snel aan

6
0

Beto da Silva, het onlangs aangetrokken Peruviaans talent, lijkt zijn draai in Eindhoven al helemaal te hebben gevonden. De aanvaller heeft het naar zijn zin in Eindhoven, zo blijkt uit een gesprek tussen Beto da Silva en Depor.pe.

Beto is verheugd met de technische staf. “Onze trainer, Ruud van Nistelrooij, is een hele grote. Hij complimenteerde mij zelfs met mijn doelpunt. Het was kort, want hij wist dat ik Peruaans was en stelde om later nog een keer te praten”, vertelt Beto da Silva. Speltechnisch is de aanvaller ook al op de goede weg getuige zijn recente goal bij Jong PSV.
De Zuid Amerikaan maakt ook deel uit van de groep spelers die eventueel in de Champions League actief kan zijn. “Ik had dat niet verwacht, het maakte me heel erg blij. Het is een stap voorwaarts in mijn carrière en een motivatie. Ik moet gaan trainen, zodat ik snel weet hoe het is om in de Champions League te spelen. Het is hier heel anders. Het voetbal is sneller en de kou maakt alles moeilijker. Maar ik denk dat ik het goed doe”, zegt hij.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here