Home Nieuws Patrick Kluivert juicht voor PSV en Barcelona

Patrick Kluivert juicht voor PSV en Barcelona

194
0

In gesprek met De Telegraaf geeft Patrick Kluivert aan dat hij geen keuze kan maken voor wie hij juicht dinsdagavond, Barcelona of PSV.

“Bij FC Barcelona heb ik mijn beste periode in het buitenland gehad, maar ik juich voor beide clubs, natuurlijk”, aldus de voormalig aanvaller. “Elke club waar ik heb gevoetbald, draag ik een warm hart toe, dus ook PSV. En een punt of een overwinning, een goed resultaat, zou natuurlijk top zijn voor het Nederlandse voetbal.”

In het seizoen 2006/2007 kwam Kluivert uit voor PSV en daar denkt hij met een positief gevoel aan terug. “Het was een mooi seizoen met een bizarre climax op de laatste speeldag”, zo geeft hij aan.

“We versloegen Vitesse met 5-1 en door de nederlaag van AZ bij Excelsior gingen wij alsnog met de kampioensschaal aan de haal, omdat Ajax te weinig scoorde bij Willem II.”

De Amsterdammer ziet voor PSV echter weinig kansen op bezoek bij Barcelona. “Elke ploeg die in Nou Camp komt, krijgt het loodzwaar. Maar het is wel een voordeel dat Mark voor FC Barcelona heeft gespeeld en de club goed kent”, zegt hij daarover. “Dat maakt het makkelijker om een goede strijdwijze te bedenken. Alleen moeten zijn spelers die wel ’even’ naar het veld vertalen. Met een gelijkspel zou PSV een wereldprestatie leveren.”


Vorig artikelValverde: ‘PSV is één van de beste teams van Europa’
Volgend artikelLozano op de radar maar geen concrete interesse: ‘We hebben veel rapporten van Lozano’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in