Home Nieuws PSG werkt aan miljoenentransfer Johan Bakayoko, Tottenham Hotspur legt contact met management

PSG werkt aan miljoenentransfer Johan Bakayoko, Tottenham Hotspur legt contact met management

9247
0

De naam van Johan Bakayoko prijkt ondertussen met grote letters bovenaan het lijstje van Paris Saint-Germain.

De Parijse club wenst na de terugkeer van Kylian Mbappé in de selectie nog een volwaardige spits aan te trekken maar verder wordt het vizier toch vooral gericht op Johan Bakayoko, al sinds jaar en dag transferdoelwit voor Paris Saint-Germain. Niet uitgesloten kan worden dat de Parijse club Bakayoko meteen weer zal gaan verhuren mocht het er in slagen de Belg los te weken bij PSV.

Dat plan lag immers afgelopen winterstop ook gereed voor Johan Bakayoko. Kort gezegd is dat plan van aanpak voor de Parijzenaars nog niet anders dan voorheen. Dat betekent eigenlijk dat Paris Saint-Germain Johan Bakayoko nog niet goed genoeg vindt voor een volwaardig seizoen PSG.

Het is precies zoals er vanuit Parijs ook gekeken werd naar Xavi Simons, die na zijn transfer vanuit PSV meteen weer doorverhuurd werd. Een transfer met daarin verpakt een huurdeal met PSV voor een extra jaar Bakayoko in Eindhoven, kan ook weer niet worden uitgesloten.

De club uit Parijs wil hoe dan ook een transfer van Bakayoko bewerkstelligen. Ook Engelse media als Sky News, een gerespecteerd en groot medium dat doorgaans goed op de hoogte is van alle transferperikelen rond de grote Europese clubs, meldt dat Paris Saint-Germain druk doende is een bod voor te bereiden. Een dusdanig bod waarmee men meteen kan toeslaan en de buitenspeler na PSV – Rangers FC van PSV kan overnemen.

Volgens Sky Nwes en inmiddels ook andere Britse media, houdt Tottenham Hotspur de ontwikkelingen rond Johan Bakayoko goed in de gaten. Naar verluidt bereidt ook de club uit Londen een eerste bod voor. PSV verlangt minimaal 25 miljoen euro voor de vleugelaanvaller die in Eindhoven nog een contract tot medio 2026 heeft en pas 34 Eredivisie-wedstrijden en vijf Eredivisie-doelpunten achter zijn naam heeft staan.

De club uit Londen zou inmiddels in nauw contact staan met de zaakwaarnemer van Johan Bakayoko. De jonge Belg bezit een enorme potentie maar het gaat allemaal wel erg snel voor de Belgische international.

Nauwelijks een jaar na zijn grote doorbraak staan er dusdanig veel clubs in de aangesloten rij dat een transfer niet meer tegen te houden lijkt op dit moment. De komst van Hirving Lozano naar PSV zal Johan Bakayoko wellicht ook aan het denken hebben gezet.


Vorig artikelPSV doet na transfer Ihattaren opnieuw zaken met Juventus, club uit Turijn betaalt drie miljoen euro voor Livano Comenencia
Volgend artikelIbrahim Afellay vertrekt naar Feyenoord, opvallende move voor ‘echte PSV-man’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in