Home Nieuws Pablo Rosario in beeld bij Espanyol, verhuizing naar Barcelona lonkt voor middenvelder

Pablo Rosario in beeld bij Espanyol, verhuizing naar Barcelona lonkt voor middenvelder

1475
0

Pablo Rosario staat in de belangstelling van La Liga club Espanyol.

Dat meldt het medium Relevo. De middenvelder werd vrijwel meteen na zijn transfer van PSV naar OGC Nice basisspeler aan de Franse zuidkust, waar men tevreden is over het spel van de middenvelder. PSV ontving bijna 6 miljoen euro voor Rosario. De laatste twee seizoenen ging het niet meer van harte met de middenvelder bij PSV, waar vooral een deel van de achterban de middenvelder liever zag vertrekken. In Nice is Rosario niet altijd zeker van zijn plaats.

Voor Pablo Rosario lonkt nu dus een verhuizing naar de stad Barcelona. De tweede club van Barcelona kan de komende drie maanden niet beschikken over middenvelder Keidi Bare, die door een operatie aan zijn enkel maanden aan de kant zal staan. Rosario is in beeld om de geblesseerde middenvelder te vervangen, zo schrijft Relevo over de interesse.

Het is niet bekend of werkgever Nice open staat voor een transfer. Rosario beschikt bij Nice over een contract dat doorloopt tot de zomer van 2026, maar is bij de Zuid-Franse club niet helemaal zeker van zijn plek in het elftal. Voor Nice staat de teller op 54 officiële wedstrijden. In het huidige seizoen deed hij tien van de vijftien wedstrijden in de Ligue 1 mee. Daarvan was hij zeven keer basisspeler en drie keer invaller.


Vorig artikelJan van Halst heeft genoten en wijst naar John de Jong: ‘Fantastisch gedaan’
Volgend artikelKNVB meet met twee maten, PSV wel maar Ajax niet bestraft na spreekkoren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in