Home Nieuws Oud-Everton spits kent geen twijfels en adviseert zijn club Denzel Dumfries te...

Oud-Everton spits kent geen twijfels en adviseert zijn club Denzel Dumfries te kopen

4088
0

Voor Denzel Dumfries zijn het spannende weken want er is een transfer aanstaande. Nog steeds worden Everton en Internazionale genoemd voor de rechtsback.

Beide clubs lijken voornemens te zijn te willen doorpakken voor Dumfries maar beide clubs moeten en kunnen niet anders dan de hand op de knip houden. Omwille van uiteenlopende redenen zijn Everton en Internazionale clubs die gebonden zijn aan budgetten en het verkopen van spelers alvorens er opnieuw gespendeerd kan worden. PSV zou te hoog in de boom zitten voor Dumfries, stelt men in Milaan vast.

In Liverpool klinken weer andere geluiden want de club van Marcel Brands zal eerst ruimte moeten vrijmaken alvorens er een willekeurige speler kan worden aangetrokken. Oud-Everton spits Kevin Campbell adviseert zijn club toch om razendsnel te handelen op de transfermarkt want Campbell is danig onder de indruk van Dumfries. PSV wenst 15 tot 20 miljoen euro voor Dumfries te ontvangen en dat is een marktconform bedrag te noemen na een Europees Kampioenschap voetbal.

“Vijftien, twintig miljoen: het is een prima prijs voor hem”, zegt Campbell in gesprek met Everton fansite Goodison News.”Hij heeft een heel goed EK achter de rug, dus er gaat echt wel meer interesse komen”, klinkt het. “Het wordt interessant om dit te volgen.”

Dumfries traint voorlopig individueel op de Herdgang maar is dichtbij een rentree in de selectie. Als de rechtsback na het Champions League-tweeluik met FC Midtjylland nog steeds niet getransfereerd is, wordt er gekeken of hij zich alsnog weer bij de selectie kan voegen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here