Home Nieuws Op de dag dat Til in Antwerpen hoorde dat hij 4 keer...

Op de dag dat Til in Antwerpen hoorde dat hij 4 keer meer kon verdienen, belde Ruud van Nistelrooij

58866
0

Guus Til is officieel speler van PSV. Alle formaliteiten zijn afgerond en dat betekent dat de middenvelder zal aansluiten bij de selectie, die inmiddels in Duitsland is voor het trainingskamp.

De middenvelder komt over van Spartak Moskou en zette maandagochtend zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2026. Til is erg blij met zijn transfer en stelt vast dat het om meerdere reden heel fijn voelt. Til is naar eigen zeggen onder de indruk van de club. ‘Alles straalt klasse uit’, zegt de middenvelder, die veel geloof heeft in het sportieve plaatje bij PSV.

De Voetbal International clubwatcher voor Feyenoord, Martijn Krabbendam, zei afgelopen weekend al dat PSV de plannen van Royal Antwerp FC en Feyenoord door elkaar gooide toen de club zich meldde voor Til. Op dat moment was de middenvelder al op gesprek geweest in Antwerpen, bij Overmars en van Bommel. Daar kreeg de veelzijdige en veel scorende middenvelder te horen dat hij vier keer meer kon gaan verdienen in Antwerpen dan bij Feyenoord het geval was. Althans, dat zegt Martijn Krabbendam namens Voetbal International.

Het maakte verder geen indruk op Til, die zich meteen bedacht toen PSV in beeld kwam. Het was Ruud van Nistelrooij die de telefoon pakte en Til persoonlijk benaderde voor een transfer naar Eindhoven. Guus Til belde Feyenoord en Antwerp kort daarna af zodat de pijlen op PSV gericht konden worden.

Til voegt zich maandag al bij de selectie, dat voor een trainingskamp afreist naar het Duitse Marienfeld. Technisch directeur John de Jong benadrukt dat Til al langer gevolgd wordt. Volgens De Jong voegt hij ‘diepgang en scorend vermogen’ toe aan het middenvelder.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here