Home Nieuws Ook van Bommel ergerde zich aan gefluit en prijst harde kern

Ook van Bommel ergerde zich aan gefluit en prijst harde kern

15
0

Er zijn grenzen. Dat moet Mark van Bommel gedacht hebben toen hij afgelopen zaterdag de fluitconcerten aan het adres van Denzel Dumfries aan moest horen.

Vrijdagmiddag bleek dat ook Mark van Bommel, net als het merendeel van de realistisch denkende PSV fans, geen goed woord over heeft voor de zichzelf noemende supporters die in de thuiswedstrijd tegen NAC tegen Denzel Dumfries begonnen te uit te fluiten.

“Ik heb me eraan geërgerd”, stelde hij tijdens de persconferentie voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen VVV over het uitfluiten van Dumfries. “Als het even lijkt alsof het niet loopt, moet je geen eigen spelers gaan uitfluiten. Onze harde kern heeft een fantastische tegenreactie gegeven door gelijk zijn naam te scanderen.”

Van Bommel vindt de kritiek op zijn ploeg niet altijd terecht. “Dat komt omdat we de lat heel erg hoog hebben gelegd voor de winterstop met uitslagen als 5-0, 6-1 en 4-0. Dan wordt een wedstrijd tegen de nummer achttien die je met 2-0 wint ineens saai of slecht. Ik snap dat niet. Je moet winnen. En natuurlijk kan het altijd beter.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here