Home Nieuws Ondanks interesse Europese top nog 1,5 week vakantie voor Malen en Dumfries,...

Ondanks interesse Europese top nog 1,5 week vakantie voor Malen en Dumfries, rentree op de Herdgang gloort

812
0

Donyell Malen en Denzel Dumfries vieren op dit moment nog vakantie maar het einde daarvan is duidelijk wel in zicht.

Roger Schmidt gaf eerder aan het tweetal niet meer terug op de Herdgang te verwachten maar het zou er toch nog van kunnen komen. Beide EK gangers hebben nog 1,5 week vakantie en als er geen serieuze biedingen op beide EK gangers volgen, verwacht PSV het tweetal weer terug in training. Die situatie kan natuurlijk nog veranderen.


De clubs die al weken worden genoemd voor beide EK hangers zijn beide daadwerkelijk serieus in de markt voor het tweetal. Voor Malen geldt dat Dortmund concreet in de markt is maar de naam van Liverpool kan daar aan worden toegevoegd.

De club uit Liverpool heeft verregaande interesse in Malen. Vanuit Dortmund en Libelle zijn nog geen officiële biedingen ontvangen, waar PSV hier wel op wacht.

Het Eindhovens Dagblad laat weten dat Malen door geheel Europa goed in de markt ligt. Dortmund en Liverpool zijn zeer serieus en ook ‘een aantal andere clubs’ hebben Donyell Malen op een lijstje gezet, schrijft de krant.

John de Jong en PSV hebben echter nog geen officiële biedingen binnen gekregen. De verwachting is echter dat dit niet lang meer zal duren.


Facebook Comments Box