Home Nieuws ‘Mijn zoon gaat spelen voor de club van Diego Maradona’

‘Mijn zoon gaat spelen voor de club van Diego Maradona’

76
0

De gehele entourage rond Hirving Lozano is erg gelukkig met de transfer van Lozano van PSV naar Napoli.

De familie van Lozano kijkt uit de nieuwe omgeving en drootm van nieuwe sportieve successen. De transfer zorgt bij de vader Jesus Lozano voor veel euforie en blijdschap. ‘Stel je eens voor, mijn zoon gaat spelen voor de club van Diego Maradona. Hij heeft me gezegd dat dat idee hem opwindt’, zegt Lozano senior tegen het Italiaanse Gonfialarete.com.

‘Ik ben in de zevende hemel. Het beste wat een vader zich kan wensen is dat zijn zoon de top bereikt en zijn dromen stap voor stap waarmaakt.’

Jesus zegt ook dat Lozano altijd Napoli voor ogen had als nieuwe club voor het nieuwe seizoen. ‘Het was een lang proces, dat vier maanden geleden werd gestart. Ik kan wel zeggen dat hij altijd Napoli voor ogen had. Er was interesse van andere clubs, maar geen daarvan was zo concreet als Napoli.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here