Home Nieuws Mexicaanse club Chivas meldt zich officieel bij PSV voor Érick Gutiérrez

Mexicaanse club Chivas meldt zich officieel bij PSV voor Érick Gutiérrez

654
0

Een vertrek van Érick Gutiérrez naar de Mexicaande club Chivas komt dichterbij.

De club heeft zich inmiddels bij PSV gemeld om Érick Gutiérrez daadwerkelijk over te nemen van PSV. De Mexicaanse middenvelder zou voor slechts enkele miljoenen euro’s mogen vertrekken bij PSV. Dit na gemaakte afspraken tussen club en speler nadat de Mexicaanse middenvelder vorig jaar zijn contract wist te verlengen bij PSV.

Het contract van Érick Gutiérrez in Eindhoven loopt nog door tot de zomer van 2025 overigens maar het heeft er alle schijn van dat club en speler het einde van die overeenkomst naderen.

Volgens clubwatcher Rik Elfrink heeft Chivas Guadalajara zich inmiddels bij PSV gemeld. De Mexicaanse topclub wil Érick Gutiérrez per direct overnemen en maakt sinds gisteren werk van de naderende transfer. De verwachting is dat PSV 3 miljoen euro voor Érick Gutiérrez zal gaan ontvangen.

Sinds zijn komst naar PSV in 2018 kwam hij tot 141 officiële wedstrijden, waarin hij 12 keer wist te scoren.


Vorig artikelPascal Jansen over vermeende belangstelling PSV voor aanstelling Bosz: ‘Of ik rekende op een belletje van PSV?’
Volgend artikelAjacied ziet ‘geen spelers om voor naar het stadion te gaan’ en geniet van PSV’er: ‘Zo’n speler heeft Ajax niet’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in