Home Nieuws Met Brentford – Liverpool op de agenda nadert debuut voor Cody Gakpo:...

Met Brentford – Liverpool op de agenda nadert debuut voor Cody Gakpo: ‘Een van de grootste talenten’

2315
1

Liverpool en Cody Gakpo maken zich op de voor de eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar 2023.

Maandagavond om half 7 speelt Liverpool uit bij Brentford, waar het het zal moeten winnen om bovenin aansluiting te houden. de PSV fans kijken uit naar het debuut van Gakpo in de prestigieuze Premier League. Dat geldt ook voor de nodige analisten. Zo is Ronald de Boer onder de indruk van dat wat Cody Gakpo allemaal heeft laten zien afgelopen jaar.

De analist schat Gakpo erg hoog in en verwacht dan ook het nodige van de aanvaller in Engeland. De Boer denkt dan ook dat Gakpo het juiste heeft gedaan om voor Liverpool te kiezen. Vermoedelijk maakt Cody Gakpo maandagavond zijn opwachting in de wedstrijdselectie van de Reds, die om half 7 in en tegen Brendford zullen spelen.

De vraag is of Gakpo meteen in actie gaat komen of dat hij op de bank zal beginnen. En waar komt Gakpo te spelen in het elftal van Jurgen Klopp? Ronald de Boer denkt dat Gakpo bij Liverpool waarschijnlijk vaker op zijn favoriete positie zal spelen dan bij Manchester United. “Hier kan hij vaker op links spelen. Daar is hij het gevaarlijkste. Hij kan ook in de spits spelen, maar dan wel in een systeem met twee spitsen. Hij is niet het type Robert Lewandowski. Achter de spitsen spelen deed hij voor Oranje ook heel goed”, stelt de analist vast.

In gesprek met TalkSPORT zegt de Boer dat Gakpo één van de grootste Nederlandse talenten is. “Ik heb hem nu een aantal jaar gezien. Hij heeft geweldige potentie. Voor mij is hij één van de grootste talenten van Nederland”, zegt De Boer.

“Hij heeft het vermogen om te scoren met rechts als hij vanuit links naar binnen komt. Hij heeft de snelheid en kan goed dribbelen.” Er is nog iets anders wat Gakpo zo goed maakt, volgens De Boer. “Hij is een heel slimme jongen. Als ik hem zie en als hij op televisie praat merk ik dat. Hij weet wat hij wil en kan uitgroeien tot een nog betere speler”, aldus een enthousiaste Ronald de Boer.


Vorig artikelPOLL | Het jaar 2023 wordt voor PSV het jaar van:
Volgend artikelRonald Waterreus ziet in Daley Blind ideale winterse versterking voor PSV

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in