Home Nieuws Marcel Brands neemt het woord en stelt PSV aanhang gerust: ‘Versterking is...

Marcel Brands neemt het woord en stelt PSV aanhang gerust: ‘Versterking is onderweg’

12996
1

De transfer van Noni Madueke naar Chelsea maakt vele tongen los. Niet alleen in de landelijke media maar ook onder de aanhang.

Er worden op sociale media vele zorgen gedeeld over de staat van het huidige elftal maar is dat terecht of licht overdreven? Er zijn twee topspelers vertrokken en vooralsnog geen vervangers gehaald. Dat laatste gegeven baart de PSV fans grote zorgen getuige de reacties op internet en sociale media.

Marcel Brands vond zaterdagmiddag tijd de aanhang gerust te stellen. De algemeen directeur geeft tekst en uitleg en kondigde tegelijkertijd versterkingen aan.

‘Als je naar onze positie in de voetbalpiramide kijkt, dan weet je dat er soms iets kan ontstaan waar we geen ‘nee’ tegen kunnen zeggen’, begint de algemeen directeur op PSV.nl.

‘Noni had de wens om terug te keren naar Engeland. Ook om persoonlijke redenen. Dit heeft hij maanden geleden al uitgesproken. Chelsea heeft ons een niet te weigeren voorstel gedaan. We raken na Cody opnieuw een goede aanvaller kwijt’, vervolgt Brands.

Brands probeert de zorgen bij de aanhang weg te nemen. ‘We zijn druk doende om de selectie te versterken, zodat we onze ambities kunnen handhaven’, aldus Brands via de officiële kanalen.

Brands prijst ten slotte Noni Madueke. ‘Noni en PSV hebben jaren geleden een plan gemaakt en dat is volledig uitgekomen. Hij kwam naar PSV met een missie en dankzij de inspanning van velen en zijn eigen toewijding is die missie geslaagd. Dat is iets om trots op te zijn’, aldus de algemeen directeur van de club.


Vorig artikelVertrek vleugelflitsers ten spijt: ‘PSV heeft een hele goede centrale verdediger nodig’
Volgend artikelVan Nistelrooij oogt teneergeslagen: ‘Madueke wilde absoluut niet meer bij PSV blijven’

1 REACTIE

  1. Ja joh, we zijn zo trots dat er wederom een slecht seizoen is door wanbeleid…. manmanman wat zijn we trots op jullie…. vanavond weer trots gekeken naar het geploeter tegen vitesse…..en dan weer trots op een gehuurde spits, terwijl er 2 VLEUGELSPELERS zijn vertrokken…. manmanman ik loop naast mijn schoenen van trots en vertrouwen….kan er gewoon niet van slapen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in