Home Nieuws Luuk de Jong ziet duidelijke verschillen in aanpak Bosz en Van Nistelrooij:...

Luuk de Jong ziet duidelijke verschillen in aanpak Bosz en Van Nistelrooij: ‘Alles is nu op honderd procent’

4125
0

Peter Bosz en Luuk de Jong gaven woensdagmiddag acte de présence in Zeist, waar de persconferentie voor het duel om de Johan Cruijff Schaal gepland stond.

Namens Feyenoord waren trainer Arne Slot en verdediger Trauner van de partij. Luuk de Jong kreeg net als Peter Bosz de nodige vragen voorgeschoteld en de aanvoerder van PSV gaf toch wel een aantal opvallende antwoorden. Uiteraard werd er ook teruggeblikt op het vorige seizoen en dus worden er vergelijkingen getrokken. Dat is op zich een normaal gegeven als er van trainer wordt gewisseld.

Luuk de Jong ziet wel degelijk een aantal verschillen tussen zijn Ruud van Nistelrooij vorig seizoen en de huidige situatie met Peter Bosz dit seizoen. Zo wordt alles nu meer op ‘honderd procent’ gedaan, zo zegt de aanvoerder op de persconferentie voorafgaand aan het Johan Cruijff-duel met Feyenoord aanstaande vrijdagavond in Rotterdam.

“Ik wil natuurlijk niet alles prijsgeven over de tactieken, maar alles wordt nu op honderd procent gedaan”, zei De Jong over de aankomende topwedstrijd. “Elke oefening in de training. Dat eist Bosz ook. Dat vertaal je ook naar de wedstrijden. Het is niet dat Van Nistelrooij dat vorig jaar niet eiste, maar hij had wel een defensievere speelwijze”, is De Jong helder en open.

De aanvoerder wordt gevraagd of hij daar een voorbeeld van kan geven. “Elke oefening die we doen, daar zit Bosz op”, vervolgt De Jong. “Ik hou ervan als je elke oefening honderd procent doet als speler zijnde. Daar wordt je alleen maar beter van. Bij andere trainers doe je oefeningen voor je plezier, dat is toch anders. Bosz wil dat alles honderd procent en scherp gedaan wordt”, aldus Luuk de Jong over vergelijkingen met het vorige seizoen onder Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelInteresse PSV in Anderlecht verdediger lijkt meer dan serieus te zijn, transfersom richting 10 miljoen euro
Volgend artikelPeter Bosz geenszins onder de indruk van sfeer in de Kuip en geeft spelers boodschap mee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in