Home Nieuws Luuk de Jong stoort zich aan opinie rond PSV: ‘Je moet PSV...

Luuk de Jong stoort zich aan opinie rond PSV: ‘Je moet PSV nooit te snel afschrijven’

65
0

Luuk de Jong is inmiddels alweer een maand in Sevilla maar is PSV nog lang niet uit het oog verloren.

De spits van Sevilla maakt zich echter totaal geen zorgen om de staat van de club na een paar tegenvallende resultaten.

De Jong voelt zich inmiddels prima in Sevilla en heeft al trainingskampen in Portugal, Duitsland en de USA achter de rug. De Jong zegt tegen de Volkskrant dat hij mee heeft gekregen dat PSV hem zou missen.

“Ja, dat lees ik nu ook. Lekker kortzichtig. Ik ben niet de enige die is vertrokken. PSV heeft nog steeds veel kwaliteit, veel snelheid en talent. Het zat er best in dat ze die wedstrijd tegen Basel over de streep zouden trekken en dan draait de opinie zo weer. Dat heb ik zelf gemerkt, zegt de oud aanvoerder om vervolgens de andere clubs in Nederland te ‘waarschuwen’.

”Ik zou PSV nooit te snel afschrijven. Zeker omdat ik weet hoe deze technische staf werkt, met superveel aandacht voor de details, het team en het individu. Ik zie PSV zo weer zo’n sterke serie neerzetten als ons vorig seizoen lukte. Ook zonder mij. Het is grappig dat mijn rol nu ineens heel groot wordt gemaakt. Maar ik verbaas me wat dat betreft nergens meer over.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here