Home Nieuws Liverpool wil niet meewerken aan huurtransfer Nathaniel Phillips naar PSV, vraagprijs 12...

Liverpool wil niet meewerken aan huurtransfer Nathaniel Phillips naar PSV, vraagprijs 12 miljoen euro

1128
0

PSV werd afgelopen dagen in verband gebracht met de Engelse verdediger Nathaniel Phillips van Liverpool.

De geruchten rond de Engelse centrale verdediger blijken te kloppen. Niet alleen in Engeland wordt bericht over de transfer maar ook in Nederland. Het Eindhovens Dagblad bevestigt de berichtgeving die eerder deze week ook al in Engelse media verscheen. Die luiden dat PSV heeft geprobeerd om Nathaniel Phillips op huurbasis over te nemen van Liverpool. De Engelse topclub wil de verdediger momenteel echter alleen verkopen voor een bedrag van 12 miljoen euro, wat PSV op haar beurt buitensporig hoog vindt. De situatie zou wellicht kunnen veranderen aan het einde van de transferperiode.

PSV ziet een koop voor 12 miljoen echter totaal niet zitten en denkt alleen aan een huurtransfer. Op dit moment lijkt het er op dat Phillips zal worden verkocht aan een club in de Premier League. Watford zou concrete interesse hebben maar pakt vooralsnog niet door. Mocht er alsnog de mogelijkheid bestaan dat Nathaniel Phillips op huurbasis overgenomen mag worden zal PSV deze optie bekijken, zo luidt de conclusie.

Inmiddels is PSV met nog ruim een week te gaan wat het winterse transferwindow aangaat, wel al doorgeschakeld naar andere mogelijkheden. Volgens Voetbal International heeft PSV bij meerdere spelers geïnformeerd en bestaat er nog steeds de sterke voorkeur voor een huurtransfer tot het einde van dit seizoen. Temeer omdat de geblesseerde Ramalho over een week of acht wordt terug verwacht.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here