Home Nieuws Liverpool-fans heten Gakpo welkom | Virgil van Dijk geeft Gakpo rondleiding, Kuyt...

Liverpool-fans heten Gakpo welkom | Virgil van Dijk geeft Gakpo rondleiding, Kuyt blij met transfer

3323
0

Cody Gakpo is officieel speler van het grote Liverpool FC en dat was te merken afgelopen dagen.

Gakpo merkte al vanaf dag één bij wat voor grote club hij terecht is gekomen. De fans van Liverpool heten de aanvaller op sociale media massaal welkom. Voor Gakpo, die deze zomer al nadrukkelijk in verband werd gebracht met een transfer naar de Premier League, komt een droom in vervulling. De elfde Nederlander in Liverpool-dienst heeft op het officiële clubkanaal zijn eerste interview als speler van zijn nieuwe club gegeven, en dat is zoals verwacht gelardeerd met mooie woorden en hoge verwachtingen.

‘Ik voel me goed, ik ben echt blij om hier te zijn. Ik kijk ernaar uit om te beginnen met trainen en spelen voor deze geweldige club. Dit is een fantastische club voor mij om te proberen het beste van mezelf te laten zien, om het team te helpen om nog meer mooie momenten mee te maken dan ze in de voorbije jaren al gehad hebben’, aldus Gakpo op de website van Liverpool.

Ondertussen liet Dirk Kuijt op sociale media van zich horen. Kuijt heette Gakpo welkom en wenste hem veel succes. Aanvoerder Virgil van Dijk was er meteen als eerste bij op de eerste dag van Gakpo op Anfield en op het trainingscomplex van de club. Van Dijk gaf Gakpo een rondleiding en liet het trainingscomplex zien, waar ook een hartelijke en warme ontmoeting plaats vond met manager Klopp.


Vorig artikelPSV druk doende met versterking voorhoede: Is een terugkeer van Donyell Malen in de maak?
Volgend artikelDuidelijke taal ED: PSV geenszins bijna bankroet, begroting stijgt naar ruim 100 miljoen euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in