Home Nieuws Leicester City wil andere clubs voor zijn, Engelse club bereid om 35...

Leicester City wil andere clubs voor zijn, Engelse club bereid om 35 miljoen euro voor Sangaré te betalen

6366
0

Ibrahim Sangaré zou weleens aan zijn laatste weken bij PSV bezig kunnen zijn. De Ivoriaan heft zich in de kijker gespeeld van grote Europese clubs.

Er waren aan het begin van het seizoen nog twijfels over de kwaliteiten van Sangaré maar de spelaspecten waar kritiek op geuit werden, zijn duidelijk verbeterd. De Ivoriaan verliest nauwelijks nog ballen en loopt minder met de bal, waardoor zijn voortzetting stukken beter te noemen is dan voorheen.

De middenvelder speelt een ijzersterk seizoen en staat op de nominatie om te vertrekken, hoewel PSV de Ivoriaanse krachtpatser graag nog een jaar in Eindhoven zou willen behouden. Leicester City is niet de enige Premier League club met concrete interesse voor de Sangaré. Ook Arsenal en Aston Villa zijn in de markt voor Sangaré. Villa trainer Steven Gerrard was onlangs aandachtig toeschouwer bij Leicester City – PSV.

Een zomerse transfer zou de komende weken dichterbij kunnen komen. Leicester City zou namelijk vroegtijdig een transfer willen bewerkstellen zodat de club andere gegadigden voor kan zijn. PSV zou voor Sangaré 30 miljoen pond willen ontvangen, omgerekend ruim 35 miljoen euro. Volgens The Sun is het onwaarschijnlijk dat de vraagprijs zal gaan zakken, maar dat zou voor Leicester City geen probleem zijn, weet het Engelse medium te melden.


Facebook Comments Box