Home Nieuws Is dit het uitgelekte en nieuwe 3e PUMA PSV shirt?

Is dit het uitgelekte en nieuwe 3e PUMA PSV shirt?

2990
0

Naar mate de rentree van het Duitse sportmerk PUMA bij PSV dichterbij komt, verschijnen er zoals te doen gebruikelijk tal van concepten op internet.

Gisteren publiceerden we al diverse creatieve concepten. Daarbij is het ene concept nog mooier dan het andere concept. Een vleugje elegantie van het vooraanstaande Duitse merk PUMA doet de rest want het zijn erg mooie tenues die PUMA al jaren op de markt weet te brengen.


Enkele weken voor de introductie zijn het vaak de creatieve internetgeesten die aan de slag zijn gegaan wat de nieuwe ontwerpen aangaan maar in dit geval doet op sociale media de ronde dat het officiële zogenaamde PUMA ‘Third kit shirt’ voor seizoen 2020-2021 zou zijn uitgelekt. Het zou om het volgende zwarte shirt gaan:

Hoe de shirts er precies uit komen te zien is nog niet duidelijk maar het speculeren is in ieder geval begonnen. In dat kader willen we jullie het volgende concept, ook rond circulerend op sociale media, niet onthouden:

‘Last but not least’ en in het kader van bijna aloude nostalgie; een traditie concept met het prachtige ‘PHILIPS’ op de borst. Dit shirt zal in ieder geval niet het nieuwe thuisshirt gaan worden maar blijft zeker mooi om te aanschouwen:


Facebook Comments Box