Home Nieuws Is Armando Obispo de oplossing voor de serie tegendoelpunten?

Is Armando Obispo de oplossing voor de serie tegendoelpunten?

1863
0

De man met één van de mooiste voetbalnamen, Armando Obispo, is duidelijk op de weg terug van weggeweest.

Inmiddels maakt het talent weer minuten bij Jong PSV en dat is al een flinke stap voorwaarts te noemen. Obispo. Vorig seizoen was de verdediger nog actief bij Vitesse, waardoor speelminuten in het eerste elftal van PSV lonkten. Dat traject was voorzien voor de PSV’er maar dat liep even anders met zijn blessure. Want in de voorbereiding ging het mis en door die blessure kwam Obispo niet meer in actie. Tegen Helmond Sport maakte de verdediger voor Jong PSV weer zijn eerste minuten.


Zijn aanwezigheid was meteen te merken. Want toen Obispo na 45 minuten niet terugkwam voor de tweede helft, ging het mis voor de beloften van Jong PSV. Obispo heeft nog steeds het stempel van toptalent en wil maar wat graag al zijn beloften nog inlossen.

Hoe staat de verdediger erin na zijn wedstrijd voor Jong PSV? “Ik had de hele dag al een lekker gevoel en ben tevreden”, zei Armando Obispo dinsdagavond. Zijn spel was dan ook overtuigend te noemen en de verdediger was na afloop blij en opgelucht tegelijk. Mogelijk is Obispo de oplossing voor de serie aan tegendoelpunten die het elftal van Roger Schmidt te verwerken krijgt.

Vrijwel iedere kans van de tegenstander wordt momenteel omgezet in een doelpunt, waarbij we de kanttekening moeten en kunnen maken dat Mvogo niet in de beste vorm steekt. Uit de wedstrijden tegen ADO en Olympiakos ontstond een reeks van 11 doelpogingen waaruit 7 doelpunten werden gescoord.


Facebook Comments