Home Nieuws Interview Luuk de Jong leidt tot discussie bij ESPN: ‘Heb je poep...

Interview Luuk de Jong leidt tot discussie bij ESPN: ‘Heb je poep in je oren?’

7755
0

Luuk de Jong heeft de deur voor een mogelijke terugkeer bij Oranje dichtgedaan.

De spits van PSV stelde woensdag in euforische stemming na het duel met Rangers dat bondscoach Ronald Koeman hem mocht bellen. Daar komt hij na de zege 0-4 op RKC op terug.

De in vorm verkerende spits sprak na het duel met RKC tegenover ESPN over een mogelijke terugkeer bij Oranje. PSV kwalificeerde zich voor de Champions League en De Jong sprak kort over het Nederlands Elftal.

“Ik heb Ronald al twee keer gesproken toen ik uitlegde waarom ik heb bedankt. Dat is puur zodat ik voor PSV vol gas kan geven en ik heb bovendien twee kleine kinderen”, stelt de spits.

Van een terugkeer lijkt dan ook geen sprake. “Ik heb heel bewust die keuze genomen, er zijn zeker genoeg andere jongens met kwaliteiten die goed zijn voor het Nederlands Elftal. Ik zeg nooit nooit, maar het is wel een definitieve ‘nee’. Er kunnen in het leven altijd dingen gebeuren, absoluut. Mijn fitheid is voor mij het belangrijkste. Voor mij is het afgesloten.”

“Er kan altijd een bak koffie gedronken worden, ik heb een heel goede relatie met Ronald Koeman, dat is geen probleem”, vervolgt De Jong. “Maar hij weet mijn situatie. Ik heb het uitgelegd en we hebben er goed over kunnen praten. Dat is duidelijk. Het is afgesloten. Zeker jammer, maar de keuze heb ik moeten maken voor mezelf.”

Hans Kraay junior, die De Jong interviewt richt zich hierna tot de analisten in de studio van ESPN. “Het is afgesloten”, zegt de journalist. Jan Joost van Gangelen en Hugo Borst antwoorden: “Zeg nooit nooit!” Kraay: “Nee Hugo, het is nu afgesloten. Zeg maar tegen Hugo dat het afgesloten is”, zegt Kraay richting De Jong, die kort antwoordt met ‘zeg nooit nooit’.

“Zie je wel!”, haakt Borst in. “Hugo, je verziekt het hele interview. Het is afgesloten!”, reageert Kraay. Borst: “Je hoort toch wat hij op het laatst zegt! Je hebt toch geen poep in je oren? Hij had ook kunnen zeggen: ‘Hugo, houd op met dat geouwehoer, het is afgelopen. En nu zegt hij: ‘Zeg nooit nooit.'”


Vorig artikelBosz looft één grote PSV-uitblinker na zege op RKC: ‘Hoe hij speelt is gewoon niet normaal’
Volgend artikelBepalende PSV’er maakt indruk op Mario Been: ‘Wat mij betreft kan hij basis bij Oranje’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in