Home Nieuws Luuk de Jong en ESPN drijven spot met Amsterdamse aandelensoap, wissel deed...

Luuk de Jong en ESPN drijven spot met Amsterdamse aandelensoap, wissel deed Driouech veel

2933
0

De NOS vond PSV niet overtuigen in Rotterdam en Omroep Brabant vond PSV zelfs ploeteren maar is dat wel zo? Wedstrijdstatistieken zeggen niet alles maar vaak wel veel.

Afgaande op de wedstrijdstatistieken overtuigde PSV wel degelijk en van ploeteren was ook weinig sprake maar vooruit. In ieder een horde weggestreept op weg naar landstitel nummer 25. Na afloop gaf Luuk de Jong zijn visie op het geheel. De Jong kreeg nog een vraag over de aandelensoap in Amsterdam en bleek vervolgens een schaterlach niet te kunnen weerstaan. Zoveel onkunde en amateurisme zie je immers zelden.

‘Ik laat me in ieder geval wel goed adviseren’, gaf de aanvoerder als antwoord op de vraag van Jan Joost van Gangelen, waarna een schaterlach aan weerszijden niet kon uitblijven. De thuiswedstrijd tegen PSV betekende voor Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech een sof want al na 10 minuten viel de aanvaller uit met het naar het zich liet aanzien een hamstringblessure. De tweede op rij voor de aanvaller, die al na enkele minuten naar zijn hamstring greep maar toch nog tot de 10 minuut op het veld bleef staan. Vervolgens barstte hij in tranen uit.


Vorig artikelTeleurgestelde Guus Til trapt niet in prikkelende vraagstelling ESPN maar geeft wel zijn mening over veelbesproken Bosz-uitspraken
Volgend artikelSlaat stress door bij sommige PSV-fans? Onbegrijpelijke negatieve reacties na doodnormale post PSV mediateam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in