Home Nieuws ‘Ik ben hier niet om spelers tevreden te houden’

‘Ik ben hier niet om spelers tevreden te houden’

10
0

De ziekenboeg van het fitte elftal van Philip Cocu stroomt langzaam leeg. Diverse spelers, zoals Joshua Brenet en in een later stadium wellicht Jorrit Hendrix, zullen worden teleurgesteld maar daar maalt Cocu allerminst om.

Phillip Cocu beaamt dat niet iedereen kan spelen. Hij moet dus diverse fitte en goed presterende spelers teleurstellen. “Ik denk niet dat ik hier zit om iedereen tevreden te houden. Dan moeten we iets anders gaan doen met z’n allen. Wij zijn hier om te presteren en kampioen te worden. Het belangrijkste is dat iedere speler er staat, op het moment dat het team zijn specifieke kwaliteiten nodig heeft.”

Florian Jozefzoon is zo’n speler die momenteel op de deur klopt van het basisteam maar allerminst zeker is van speelminuten. Jozefzoon klaagt niet en kijkt vol vertrouwen vooruit. Jozefzoon beschrijft het gevoel wat heerst in de spelersgroep. “Ik ben wel blij, blij dat we goed voetballen, dat we winnen en dat ik minuten maak. Maar net als de rest ben ik pas tevreden als we kampioen zijn en ik – het liefst – alle 34 wedstrijden heb gespeeld.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here