Home Nieuws Ibrahim Sangaré topfit terug op de Herdgang en blijft gefocust op de...

Ibrahim Sangaré topfit terug op de Herdgang en blijft gefocust op de landstitel

427
0

Ibrahim Sangaré keerde deze week fit en fris terug op de Herdgang na een aantal weken Africa Cup met Ivoorkust.

De middenvelder wordt met de week belangrijker voor PSV en geldt inmiddels als absolute basisspeler. Sangaré is klaar om voor PSV het verschil te gaan maken in de komende maanden. De Ivoriaan wil niets liever dan de kampioensschaal naar Eindhoven halen.

“Ik heb de wedstrijden van PSV niet live gevolgd, maar ik kreeg wel het resultaat mee. Toen ze speelden, moest ik trainen. Dus kon in de wedstrijd niet kijken’, zegt hij tegen PSV TV.

Sangaré kijkt met een goed gevoel terug op de eerste seizoenshelft. ‘Ik ben tevreden over de competitie, over de technische staf en mijn medespelers. Hoewel we het soms moeilijk hadden en punten lieten liggen in wedstrijden die we niet hadden mogen verliezen, zijn we gefocust en kunnen we nog steeds kampioen worden’, zegt hij tegenover het clubkanaal.

Sinds zijn komst naar Eindhoven voelt de Ivoriaan het vertrouwen van alles en iedereen bij PSV. ‘Ik heb me sinds mijn komst naar PSV altijd belangrijk gevoeld. Ik hoop dat ik goed in vorm weet te blijven en belangrijk kan blijven voor het team en voor de trainer.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here