Home Nieuws Hoe PSV nog altijd aan Jetro Willems ’trekt’, Willems geniet van overwinning...

Hoe PSV nog altijd aan Jetro Willems ’trekt’, Willems geniet van overwinning PSV op Ajax

5337
0

Jetro Willems is nog altijd profvoetballer en denkt er niet over om te stoppen maar de inmiddels 28 jarige vleugelverdediger heeft wel een ander pad gekozen.

Willems zegt in een groot interview met Voetbal International dat een periode rust goed voor hem is geweest. De back heeft echter nog grootse plannen maar had tegelijkertijd ook een periode van rust nodig om het hoofd te kunnen legen. Inmiddels werkt Willems hard aan zijn comeback. Waar de verdediger straks een contract gaat tekenen is nog niet duidelijk maar dat PSV nog altijd een rol speelt in zijn leven is meer dan duidelijk. Willems denkt nog vaak terug aan zijn Eindhovense jaren.

‘Ik word nog elke keer uitgenodigd bij de club”, zegt hij tegen Voetbal International. “Door Marcel Brands, door Thijs Slegers. Het is mooi dat zulke mensen aan me blijven denken. Ik kan altijd bij ze terecht.” PSV fans vragen hem nog altijd terug te keren. zegt de verdediger tegen Voetbal International. Het gaat nog altijd over een terugkeer.

‘Ja, supporters blijven vragen wanneer ik terugkom. Dat is mooi. Het betekent dat ik iets goeds heb gedaan in Eindhoven. Als ik naar wedstrijden ga, praat ik weleens met Marcel Brands. Niet over een transfer. PSV heeft Philipp Max, Fredrik Oppegård en Mauro Júnior al voor de linksbackpositie. Jetro Willems erbij nemen, is op dit moment niet realistisch, denk ik. Maar ik verwacht dat ze na dit seizoen twee van de drie linksbacks willen verkopen. Dan is het misschien wel een optie’, aldus Jetro Willems, die er afgelopen zondagmiddag eens goed voor ging zitten. Ajax – PSV had zijn interesse afgelopen weekend.

‘PSV blijft sowieso speciaal voor mij. Natuurlijk was ik blij met de overwinning tegen Ajax zondag. Mooie pot. PSV heeft het goed gedaan, als een team gespeeld, met veel strijd. Zo moet dat’, aldus Jetro Willems.


Vorig artikelSterk staaltje leiderschap Marcel Brands | PSV weigert KNVB schikkingsvoorstel na JC Schaal te betalen
Volgend artikelJetro Willems: ‘Supporters vragen wanneer ik terugkom, PSV is na dit seizoen misschien een optie’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in