Home Nieuws Hakim Ziyech wijst naar PSV

Hakim Ziyech wijst naar PSV

19
7

Hakim Ziyech blikt vooruit op Ajax – PSV. Ziyech laat weten dat PSV ook geïnteresseerd was in zijn diensten maar dat Ajax uiteindelijk doortastender werd. Volgens Ziyech had PSV niet de intentie de officiële weg te bewandelen. De technicus zette PSV uit het hoofd en koos voor Ajax. 

“Veel mensen vergeten dat ik pas 23 jaar ben”, antwoordt Ziyech in ELF Voetbal Magazine op de vraag waarom hij voor Ajax koos en niet voor een buitenlands avontuur. “Ik denk dat ik qua voetbalkwaliteiten klaar was voor een buitenlandse transfer. Maar er komt meer bij kijken dan alleen het voetballende aspect. Mijn gevoel zei dat ik er op dit moment niet aan toe was om in het buitenland op mezelf te gaan wonen.”

“Ik kwam tot de conclusie dat nog een of twee jaar in Nederland de beste optie was voor mij. Ja, het werd inderdaad nog een spannende zomer. Ajax, de club waar ik het liefst naartoe wilde binnen Nederland, liet lang op zich wachten. Mijn manager Mustapha Nakhli heeft ook nog met PSV gesproken. Dat bood geen aanleiding voor een vervolggesprek. Mijn manager Mustapha en ik wilden dat PSV de officiële weg bewandelde en dat er duidelijke plannen waren. Dat was niet het geval. Het maakt me niet meer uit, ik zit nu goed bij Ajax.” Dacht PSV dat Ziyech een stoorzender zou zijn? “Dat zou kunnen. Ik kan me ook niet voorstellen dat bij PSV alleen lieverdjes spelen. Ach ja, het is geweest. Ik speel nu bij de allerbeste club van Nederland. Ik had me geen betere stap kunnen wensen.”

 


Facebook Comments

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here