Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof missen PSV: ‘PSV is mijn lust en mijn...

Gebroeders van de Kerkhof missen PSV: ‘PSV is mijn lust en mijn leven’

152
0

Willy en René van de Kerkhof missen het voetbal en missen PSV.

De tweeling broers zijn erg begaan met de club maar weten ook dat gezondheid voor gaat. Beide PSV iconen hopen dat de voetbalcompetities zo snel mogelijk weer worden hervat, maar vrezen het ergste. Ze houden rekening met het scenario dat er helemaal niet meer wordt gespeeld.


Het is de bedoeling van de KNVB en de UEFA om de competities af te maken, maar of de overige negen wedstrijden in de Eredivisie ook worden uitgespeeld is al weken de grote vraag voor voetbalminnend Nederland. De gebroeders van De Kerkhof denken in ieder geval van niet en verwachten pas weer volgend jaar te kunnen genieten van hun geliefde PSV.

“PSV is mijn lust en mijn leven”, zegt Willy in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Ik wil er eigenlijk niet aan denken dat het nog een tijd duurt voor we weer wedstrijden kunnen zien. Maar het is denk ik wel de realiteit.”

“Als het veilig is, zullen we langzaam maar zeker weer moeten opstarten. We moeten nu verstandig blijven”, voegt René daaraan toe. “Dan komen er weer betere tijden en gaan we er ook nog meer van genieten.”


Facebook Comments Box