Home Nieuws Fors verlies voor basisspeler Cody Gakpo op bezoek bij Brighton

Fors verlies voor basisspeler Cody Gakpo op bezoek bij Brighton

1008
0

Cody Gakpo weet wisselende successen te ervaren met Liverpool. Inmiddels heeft Gakpo na een geweldige ontvangst bij de club een remise en een forse nederlaag achter zijn naam staan.

Gakpo maakte afgelopen zondag zijn eerste speelminuten in het shirt van Liverpool. Gakpo begon in het FA Cup-duel met Wolverhampton Wanderers in de basis en was meteen goed voor een assist. Het duel eindigde in 2-2. Liverpool trainer Klopp heeft veel vertrouwen in Gakpo en dus stond er zaterdagmiddag in het zuiden van Engeland weer een basisplaats op de rol voor de aanvaller.

Cody Gakpo vormde met Mohamed Salah en Alex Oxlade-Chamberlain de voorhoede van Liverpool maar het mocht allemaal niet baten want Liverpool ging fors onderuit aan de zuidkust van Engeland in havenstad Brighton. Het werd maar liefst 3-0 voor een tam en kansloos Liverpool. ‘Dutch Worldcup star Cody Gakpo’, zoals de voormalig reserve-aanvoerder van PSV in Engeland wordt aangekondigd, mocht ondanks de afgetekende 3-0 tot het einde blijven staan van Klopp en werd geregeld in het aanvalspel van Liverpool betrokken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here