Home Nieuws Engelse media zetten in op transfersom van 30 miljoen euro voor Cody...

Engelse media zetten in op transfersom van 30 miljoen euro voor Cody Gakpo

2392
0

Cody Gakpo is in Engelse media onderwerp van gesprek geworden. De reserveaanvoerder van PSV is een waar transfertarget geworden.

De jonge aanvaller geldt als het volgende grote transfertarget en kan inmiddels op belangstelling rekenen van tal van grote clubs in Europa. Waar eerst nog clubs als Lille en Lazio Roma voor Gakpo werden genoemd, zijn het nu de grotere Premier League clubs die dingen naar de handtekening van de jonge aanvaller.

FC Bayern München behoort al maanden tot het rijtje clubs die Gakpo in het vizier hebben en het zou er zo maar eens toe kunnen leiden dat de grootmacht uit Beieren aan het langste eind gaat trekken. De leiding van Bayern sprak al een aantal keer met het management van Cody Gakpo. De interesse van Bayern is serieus te noemen.

In de Premier League is de naam van Gakpo inmiddels ook een bekende naam geworden want nu de Engelse media de naam van de Oranje international koppelen aan de grootste clubs uit de Premier League, is het speculeren begonnen. Liverpool en Manchester City werden deze week al genoemd als clubs met meer dan gemiddelde interesse. Vandaag kan daar de naam van Arsenal nog aan worden toegevoegd.

Dat Cody Gakpo PSV miljoenen gaat opleveren is inmiddels een vanzelfsprekendheid geworden en dus is het speculeren over welke transfersom dan ook reeds begonnen. PSV zou niet akkoord gaan met een bedrag onder de 40 miljoen euro, schreef Rik Elfrink eerder over een eventuele zomerse transfer. Engelse media verwachten dat Gakpo PSV 30 miljoen zou moeten gaan opleveren. De tabloids verwachten veel van de aanvaller, die ook in Oranje furore kan gaan maken komende maanden.

Veel zal dus af gaan hangen van de prestaties van Gakpo dit seizoen. PSV lijkt in ieder geval voor een absolute hoofdprijs te gaan, die beduidend hoger zal komen te liggen dan de 30 miljoen waarover in Engelse media nu gespeculeerd wordt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here