Home Nieuws Donyell Malen persoonlijk akkoord met Borussia Dortmund

Donyell Malen persoonlijk akkoord met Borussia Dortmund

2274
0

Het was afgelopen weken redelijk stil rond Donyell Malen en zijn toekomst.

Slechts FC Liverpool en Borussia Dortmund waren in de markt voor Malen, die van PSV ook ruimte kreeg om aan zijn toekomst te werken. De club gaf zowel Malen als Dumfries toestemming om met clubs te praten. Dat laatste lijkt ook gebeurd te zijn want in Duitsland wordt melding gemaakt van een akkoord tussen Donyell Malen en Borussia Dortmund.


Het in Duitsland gezaghebbende Sport Bild meldt woensdagmiddag dat Dortmund en Malen op koers liggen de deal snel af te ronden. Volgens het Duitse medium zijn Malen en Mino Raiola inmiddels akkoord gegaan met een meerjarig contract in Duitsland.

Toch is een transfer nog geen zekerheid want PSV en Dortmund dienen nog een akkoord te bereiken en zover is het nog niet, weet ook BILD. Er is een flink verschil tussen vraag en aanbod, zoals dat zo mooi heet. PSV vraagt op dit moment naar verluidt 30 miljoen euro voor Malen, terwijl BVB bereid is tot 25 miljoen euro te gaan. Een snel akkoord tussen de twee clubs zou wel ‘zeer waarschijnlijk’ zijn. Raiola probeert een doorbraak te realiseren, weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Later meer.


Facebook Comments Box