Home Nieuws De Telegraaf: Spanningen bij PSV door verhoudingen tussen Van Nistelrooij en beide(!)...

De Telegraaf: Spanningen bij PSV door verhoudingen tussen Van Nistelrooij en beide(!) assistenten

6025
0

Enkele weken geleden waren er al voorzichtig geluiden te horen over spanningen in de staf van Ruud van Nistelrooij.

Die eerste signalen lijken inmiddels geen signalen meer te zijn maar realiteit. De Telegraaf bericht vrijdagavond over interne spanningen op de bank rond Ruud van Nistelrooij. PSV zal zich normaal gesproken eenvoudig gaan plaatsen voor de voorronde van de befaamde en gewilde Champions League maar volgens De Telegraaf dienen er ook reparatiewerkzaamheden te worden toegepast komende weken en maanden.

De krant wijst naar de onderlinge verhoudingen in de staf van Ruud van Nistelrooij. Het doet de PSV burger ook enigszins denken aan de periode van Mark van Bommel als hoofdtrainer bij PSV, toen er ook links en rechts geluiden waren te horen over stroeve interne communicatie en kleine binnenbrandjes.

‘De prestaties zijn dan wel sterk verbeterd maar de onderlinge communicatie, ook richting spelers, blijft een bron van zorg richting het nieuwe seizoen’, schrijft De Telegraaf over de situatie rond de staf van Ruud van Nistelrooij. De krant wijst ook naar de hoofdtrainer zelf. PSV kent een prima serie na Sevilla uit en die serie is zeker wat waard als komende weken de trainer beoordeeld gaat worden door de directie van de club. ‘Tegelijkertijd zijn er achter de schermen strubbelingen met verregaande gevolgen voor de trainersstaf’, stelt De Telegraaf vast.

De reden van het vertrek van André Ooijer zou anders zijn dan voorheen is gecommuniceerd, klinkt het in de wandelgangen. Inmiddels lijkt hetzelfde te gelden voor Fred Rutten. PSV stevent in ieder geval af op de tweede plaats maar intern zijn er de nodige brokstukken te lijmen, weet de krant te melden.

‘Op de achtergrond spelen desondanks de nodige problemen. In de verhoudingen binnen de trainersstaf zijn gedurende het seizoen serieuze barsten ontstaan, waarbij de relatie van Van Nistelrooij met zijn assistenten Fred Rutten en André Ooijer door betrokkenen inmiddels als beneden het vriespunt wordt omschreven. De onderlinge communicatie laat te wensen over en op het trainingsveld is hun rol geminimaliseerd. Bronnen rond Rutten houden er ernstig rekening mee dat de ervaren assistent in navolging van Ooijer het voor gezien houdt na dit seizoen, hoewel de selectie graag zou zien dat Rutten doorgaat’, aldus De Telegraaf.


Vorig artikelEvalueren seizoen 22-23 is begonnen, mogelijk vertrekt naast Ooijer ook Fred Rutten
Volgend artikelJustin Kluivert en Arnaut Danjuma worden gelinkt aan PSV in ‘Knooppunt Eindhoven’ analyse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in