Home Nieuws Danny Koevermans pleit als oud-PSV’er en oud-Spartaan voor Shurandy Sambo in PSV...

Danny Koevermans pleit als oud-PSV’er en oud-Spartaan voor Shurandy Sambo in PSV 1

1616
0

In de zoektocht naar een nieuwe, snelle en aanvallende rechtsback hoeft PSV niet verder te zoeken als het aan Danny Koevermans ligt.

Danny Koevermans vind PSV-huurling Shurandy Sambo al het gehele seizoen uitblinken bij Sparta. Sambo voelt zich als een vis in het water bij Sparta en op Spangen. De Rotterdamse club verslaat wekelijks tegenstander na tegenstander. Ook SC Heerenveen ondervond dat er dit seizoen geen maat staat op Sparta. Heerenveen kwam met 4-0 nog goed weg. Sparta is Twente inmiddels voorbij op de ranglijst en ook PSV kan zich nog gaan meten met de Kasteelclub. Wie FC Volendam – PSV op kunstgras goed weet te analyseren kan niet anders concluderen dat de ploeg van Ruud van Nistelrooij op haar tellen moet gaan passen op Het Kasteel.

“De Sparta-backs Shurandy Sambo en Mica Pinto staan beiden in het elftal”, zegt Koevermans in De Telegraaf. “Dat was genieten, met twee schitterende goals. De eerste met een vlammend schot en de tweede met een geweldige volley in de verre kruising. Zij waren tegen Heerenveen niet alleen verdedigend ijzersterk en hielden de nul, maar ook aanvallend waren ze allebei erg aanwezig”, is Koevermans stellig.

Koevermans pleit voor een rol bij PSV wat de toekomst van Sambo aangaat. De oud-Spartaan en oud-PSV’ er denkt dat Sambo de nieuwe rechtsback van PSV kan worden. “Sambo komt natuurlijk van PSV en ik denk gezien de bezetting daar, dat hij daar misschien nu al had kunnen gaan spelen. Al weet je dat van tevoren natuurlijk nooit. Ik zie hem op termijn wel in PSV 1 spelen”, aldus Koevermans.


Vorig artikelKieft vraagt zich af: ‘Waarom is er zoveel negatief sentiment rondom PSV’
Volgend artikelHet grote PSV toptalent dat een zware blessure overwon | Van de Blaak op weg naar PSV 1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in