Home Nieuws Clubleiding PSV lijkt anders te denken over Maxi Romero, transfer aanstaande

Clubleiding PSV lijkt anders te denken over Maxi Romero, transfer aanstaande

6651
0

PSV en Maxi Romero stevenen af op het einde van de samenwerking. Dat is althans de verwachting van het Eindhovens Dagblad.

Romero nadert opnieuw volledige fitheid maar Rik Elfrink meldde enkele weken geleden al in één van de bekende PSV Podcast dat PSV niet meer lijkt te geloven in een nieuwe wederopstanding van de Argentijn, die toch nog toe zo onfortuinlijk was in Eindhoven. Steeds als Romero fit geraakt, toont hij zijn klasse en kwaliteiten maar ook volgt er steeds een nieuwe blessure.

De blessures van Romero wisselen elkaar af in hevigheid maar veel wedstrijden spelen voor PSV, lijkt er nog altijd niet in te zitten voor de blessuregevoelige Argentijnse spits. PSV en Udinese waren afgelopen zomer al tot een akkoord gekomen over een verkoop van Romero waarbij in eerste instantie een huurconstructie werd opgezet. Romero geraakte niet door de medische keuring en kon de transfer vergeten.

Volgens het Eindhovens Dagblad ligt het voor de hand dat PSV hem komende zomer wil verkopen. Adil Ramzi, assistent bij Jong PSV en daardoor veel met Romero in de weer, ziet het met lede ogen aan. De assistent ziet het als een gemiste kans voor beide partijen. “Als zijn lichaam had meegewerkt, ben ik ervan overtuigd dat hij ver had kunnen komen. Het talent is er namelijk volop, dat ziet iedereen”, aldus Adil Ramzi.


Vorig artikelOp en rond de Herdgang koestert men nog altijd de talenten en het potentieel van Maxi Romero
Volgend artikelAad de Mos wijst naar PSV coryfeeën: ‘Ik heb nooit een eerlijke kans gekregen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in