Home Nieuws Club Brugge vraagt enkele miljoenen teveel voor gewilde Noa Lang: ‘PSV heeft...

Club Brugge vraagt enkele miljoenen teveel voor gewilde Noa Lang: ‘PSV heeft meer plannen’

9404
0

Een transfer van Noa Lang van Club Brugge naar PSV is nog geen uitgemaakte zaak.

De komst van de gewilde Lang naar PSV is zeker niet van de baan maar werkgever Club Brugge zit momenteel erg hoog in de boom voor Lang. Daardoor is nog maar de vraag of Noa Lang de overstap naar PSV gaat maken. Volgens het Eindhovens Dagblad wenst Club Brugge een transfersom van rond de dertien tot vijftien miljoen euro te ontvangen voor Lang. Mogelijk is dit bedrag net enkele miljoenen teveel voor PSV.

Maar uiteraard is niets onmogelijk want ook voor Ricardo Pepi gold dat hij in eerste instantie niet haalbaar bleek maar door verschillende constructies alsmede een lagere gewenste transfersom va Augsburg, zorgde ervoor dat de onderhandelingen op gang kwamen en alsnog konden worden afgerond.

Ricardo Pepi wordt in ieder geval snel gepresenteerd als eerste zomeraanwinst maar daarna heeft PSV ‘nog veel meer plannen’. Zo meldt het Eindhovens Dagblad. Trainer Peter Bosz wil zijn elftal ook graag versterken op de linksbuitenpositie, waarvoor Noa Lang nadrukkelijk in beeld is.

Lang is en blijft nadrukkelijk in beeld om de positie op de linkervleugel snel in te nemen, maar zijn komst wordt mogelijk een lastig verhaal. Club Brugge vraagt naar verluidt een bedrag tussen de dertien en vijftien miljoen euro voor Lang. ‘En dat is waarschijnlijk wat te veel van het goede’, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. Aanvankelijk werd er in Belgische nog een vraagprijs van twaalf miljoen genoemd.

Naast Lang is ook Georginio Wijnaldum in beeld bij PSV. De middenvelder, die eigendom is van Paris Saint-Germain en daar mag vertrekken deze zomer, zou inmiddels een aanbod van het Turkse Fenerbahce hebben ontvangen maar dat gerucht wordt alleen door Turkse media gemeld. Wijnaldum liet recent, na de interlands rond de Nations League, weten dat hij het liefst in het buitenland actief blijft.


Vorig artikelErick Gutiérrez nadert transfer naar Mexicaanse topclub Chivas
Volgend artikelFred Rutten, van assistent bij PSV naar hoofdtrainer bij Sparta maar Rutten zegt Kasteelclub alsnog af

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in