Home Nieuws Buitenlandse media vol vraagtekens na vertrek Van Nistelrooij, fans Premier League clubs...

Buitenlandse media vol vraagtekens na vertrek Van Nistelrooij, fans Premier League clubs hopen op komst van Nistelrooij

1478
0

Het vertrek van PSV icoon Ruud van Nistelrooij is door geheel Europa ingeslagen als een bom.

Vrijwel alle gezaghebbende media make melding van de zeer opmerkelijke gebeurtenissen rond Ruud van Nistelrooij. De trainer geldt ook in het buitenland als PSV icoon tot en met maar heeft te maken gehad met een mes in de rug. Buitenlandse media gissen nog naar de oorzaken en citeren veelal de Nederlandse media.

Dat de hoofdtrainer van PSV nu vrij komt zorgt bij fans van clubs in met name de Premier League voor veel enthousiasme naast de nodige vraagtekens. Op Twitter hopen fans van Chelsea, Southampton, Leeds United, Wolverhampton maar ook fans van Manchester United en Tottenham Hotspur op de komst van de trainer, die in zijn eerste jaar twee prijzen wist te veroveren met de club waar het voor hem allemaal begon. In Italie wijzen enkele fans van Juventus naar de beschikbare trainer als opvolger van Allegri.

United fans denken zelfs aan het scenario waarbij de familie Glazer de club per direct weet te verkopen en Ruud van Nistelrooij meteen als manager aangesteld dient te worden, zo valt er te lezen op Twitter.

Ook zijn er in Engeland door de verschillende voetbalkranten al polls opgezet om te bepalen of Arne Slot of juist Ruud van Nistelrooij trainer van Tottenham Hotspur moet worden. Later meer.


Vorig artikelPSV doet Branco van den Boomen officiële aanbieding
Volgend artikelOok Fred Rutten vertrekt bij PSV | Het ‘lekken’ naar de media lijkt grootste pijnpunt te zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in