Home Nieuws Bruma blijft voorlopig bij PSV na afhaken Besiktas, AEK Athene toont interesse

Bruma blijft voorlopig bij PSV na afhaken Besiktas, AEK Athene toont interesse

823
0

Olympiakos Piraeus en Besiktas waren meer dan serieus geïnteresseerd in Armindo Bruma maar omwille van uiteenlopende redenen zijn beide clubs afgehaakt.

Besiktas was afgelopen weken erg concreet voor Bruma maar de meest recente berichten wijzen naar de zaakwaarnemer van Bruma, die een deal onmogelijk heeft gemaakt. Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat Bruma voorlopig bij PSV blijft door de eisen van de zaakwaarnemer. De Turkse club kan en wil net als PSV niet voldoen aan de eisen die de zaakwaarnemer van de Portugees stelt. Inmiddels is AEK Athene in beeld gekomen als volgende geïnteresseerde club voor de rappe aanvaller.


PSV zette vol in op de verkoop van Bruma aan Besiktas en daar zag het lange tijd ook naar uit, echter is de deal voorlopig afgeketst. De zaakwaarnemer van de aanvaller houdt een definitieve deal tegen. Zowel PSV als Besiktas kunnen niet voldoen aan de voorwaarden die worden gesteld. Bruma zat tegen Galatasaray weer bij de wedstrijdselectie en zal komende week ook weer deel gaan uitmaken van de wedstrijdselectie.