Home Nieuws Bijval voor Schmidt: ‘Schmidt vindt Ihattaren niet zo goed als wij hem...

Bijval voor Schmidt: ‘Schmidt vindt Ihattaren niet zo goed als wij hem allemaal vinden’

3430
0

Hoe goed is Mo Ihattaren nu precies?

Die vraag wordt steeds interessanter nu de prestaties uitblijven. Het talent is een toptalent maar presteert niet als een toptalent. Het talent is veelal in opspraak en komt weinig in het nieuws omwille van bijzondere prestaties.


De trainer van dienst, Roger Schmidt, haalt regelmatig uit naar Ihattaren, die eigenlijk als een jongen jongen behandeld moet worden. Zo lijkt Schmidt weer niet te denken. De coach spreekt soms wat laatdunkend over zijn toptalent. ‘Ihattaren is geen Messi’, stelde Schmidt al eerder vast.

Analist Rafael van der Vaart wijst naar de rol van Roger Schmidt inzake het spel van de middenvelder en wat hij allemaal levert. “Dat is een Duitse trainer, die vanuit China komt. Geloof mij: die kende geen enkele speler van PSV”, aldus van der Vaart.

“Nou, Schmidt komt en iedereen vindt Ihattaren fantastisch, dus die denkt: laat maar zien. Maar Schmidt heeft het niet gezien. Niet op trainingen, niet in wedstrijden. Waar heeft iedereen het over, denkt hij. Je ziet ook in zijn interviews dat hij een beetje verbaasd is: Schmidt vindt Ihattaren niet zo goed als wij hem allemaal vinden.”