Home Nieuws AS Roma sluit aan in rijtje met Chelsea, Internazionale en FC Bayern...

AS Roma sluit aan in rijtje met Chelsea, Internazionale en FC Bayern München voor handtekening Wijnaldum

437
0

Georgino Wijnaldum lijkt wel klaar in en bij Liverpool. De aanvoerder van Oranje is bijna transfervrij en lijkt het wel gezien te hebben bij The Reds.

Wijnaldum wist op Anfield de Champions League te veroveren alsmede de landstitel na zoveel jaar weer terug te brengen naar de Havenstad aan de Mersey. Waar ligt de toekomst van de middenvelder, die op zijn dertigste erg gewild is in Europa en overal terecht kan. Wacht Wijnaldum op het EK, om daar te schitteren?


FC Barcelona leek lange tijd voorbestemd als volgende halte maar de Catalanen zitten in een spagaat. Zowel financieel als bestuurlijk kan, mag en wil de geplaagde failliete club niks. Koeman wil Wijnaldum naar Nou Camp halen maar er is geen geld en Laporta is weer geen fan van WIjnaldum en lijkt zelfs een tegenstander van Koeman te worden wat zijn positie als trainer aangaat.

De interesse is onverminderd groot en schuift gewoon door naar de Serie A, waar plots ook AS Roma met Jose Mourinho naar de handtekening van Wijnaldum dingt.

Volgens Corriere dello Sport is Wijnaldum in beeld bij AS Roma. Roma wil internationale ervaring inkomen en daartoe zou Wijnaldum het elftal van José Mourinho van de benodigde internationale ervaring voorzien. Ook Chelsea en Internazionale lijken serieus te zijn voor Wijnaldum en op de achtergrond is daar ook FC Bayern München, aldus diverse internationale media over de toekomst van de zeer gewilde Wijnaldum.


Facebook Comments