Home Nieuws André Ramalho gelooft 100% in de landstitel

André Ramalho gelooft 100% in de landstitel

142
0

PSV won moeizaam in Leeuwarden van het plaatselijke Cambuur maar kon toch weer drie punten bijschrijven.

Na afloop ging het over de winst maar ook over de race om de landstitel. In gesprek met ESPN kreeg André Ramalho de vraag waarom PSV het zichzelf zo lastig had gemaakt in Leeuwarden. Ramalho wijst naar het begin van de wedstrijd. “Dat is de prijs die we moesten betalen voor een slecht begin”, aldus Ramalho. “We waren niet scherp genoeg in het begin. Iedere ploeg heeft dan de kwaliteiten om te kunnen scoren. Daarna vochten we onszelf terug, maar we moeten hier wel van leren.”

Een verklaring voor de slechte start had de verdediger niet maar de winst is daar. “We hebben het er voor de wedstrijd nog over gehad dat we scherp moesten beginnen omdat we wisten dat ze druk zouden zetten en alles zouden geven. Natuurlijk hadden we een beetje pech met hoe die goal viel, maar dit soort dingen mogen gewoon niet gebeuren.”

Ondanks dat ook Ajax wist te winnen, geloof de Braziliaan nog altijd in de landstitel. “Natuurlijk, honderd procent. We geloven in onze kwaliteiten. Het zal natuurlijk niet makkelijk worden, maar zolang er een kans is zullen wij er in geloven en zullen we alles blijven geven.”


Facebook Comments Box