Home Nieuws Afellay opnieuw hard voor voormalig ploeggenoot: ‘Hij maakt zichzelf kapot’

Afellay opnieuw hard voor voormalig ploeggenoot: ‘Hij maakt zichzelf kapot’

1035
0

Ibrahim Affelay neemt als nieuwbakken analist geen blad voor de mond.

De kersverse NOS analist reed een seizoen lang met Ihattaren van Utrecht naar Eindhoven maar schroomt al weken bepaald niet om zijn kritische mening over Ihattaren te delen.


Beide Nos analisten, ook Pierre van Hooijdonk, begrijpen niets van het gedrag van Mohamed Ihattaren na zijn goal tegen Heracles Almelo.

Ihattaren schreeuwde tegen de camera na zijn goal: “Niemand krijgt mij kapot, vriend! Niemand.” Voormalig ploeggenoot Affelay vindt het jammer dat Ihattaren zo reageerde. “Dan maak je zo’n fantastische goal en dan hebben we het weer over allemaal randzaken”, stelt Affelay aan tafel bij Studio Voetbal. “Hij heeft het erover dat niemand hem kapot kan maken, maar hij maakt zichzelf kapot.”

Pierre van Hooijdonk snapt ook weinig van de uitbarsting van Ihattaren, die steeds opnieuw met opvallend gedrag de media haalt. “Verschrikkelijk. Als je zelf zo weinig laat zien, dan hoop je dat er mensen zijn die zeggen: kijk eens in de spiegel. Als er dan een lampje gaat branden bij zo’n jongen, dan heb je samen dat doel bereikt. Maar blijkbaar is dat niet zo. Anders reageer je niet zo. Over wie heeft hij het? De mensen die kritiek op hem hebben? De mensen die hem niet hebben geselecteerd voor Jong Oranje?”