Home Nieuws Adil Ramzi wil Ruud van Nistelrooij opvolgen: ‘Mijn ultieme droom is PSV...

Adil Ramzi wil Ruud van Nistelrooij opvolgen: ‘Mijn ultieme droom is PSV 1 trainen’

505
0

Adil Ramzi wist vorige week de avond voordat Ruud van Nistelrooij opstapte als trainer van PSV, een internationale prijs te veroveren.

In Londen werd thuisploeg Crystal Palace verslagen en dus veroverde Jong PSV de International Premier League cup. “Dat zijn ingrediënten die bij mij zorgen voor vertrouwen”, zet Ramzi over die prestatie.

Ramzi kreeg en krijgt de herkenning daarvoor maar spreekt tegelijkertijd zijn ambities uit en dus doet Ramzi een soort open sollicitatie bij PSV. Ramzi vindt dat hij klaar is om Ruud van Nistelrooij op te volgen bij het eerste elftal.

“Als Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooij hun kansen hebben gekregen, waarom zou ik die dan niet krijgen?”, vraagt Ramzi zich af in gesprek met de NOS. Hij is sinds de zomer van 2021 coach bij Jong PSV, nadat hij eerder de O17 onder zijn hoede had en assistent was bij de hoofdmacht.

“PSV is mijn club. Ik zit hier al zeven jaar en heb mezelf eerder al bewezen als assistent, en nu ook op internationaal niveau bij Jong PSV”, vervolgt Ramzi, die meteen ook zijn grote droom uitspreekt.

“Mijn ambitie en ultieme droom is gewoon PSV 1 trainen. Laat ik het zo zeggen: ik loop er niet voor weg. Soms vallen de zaken net goed en dat zet je aan het denken. Als je mij vraagt wat ik wil, dan is het de kant op van hoofdtrainer. Ik heb van dichtbij trainers meegemaakt die een soortgelijke kans kregen, van wie ik denk dat ik op dit moment verder ben in mijn ontwikkeling”, klinkt het vol zelfvertrouwen.


Vorig artikelOp weg naar ‘enorme PSV verbouwing’ kiest De Mos voor Thomas Letsch als nieuwe PSV trainer
Volgend artikel‘PSV gaat kiezen tussen Peter Bosz en Philip Cocu’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in