Home Nieuws Aad de Mos verwacht snelle miljoenentransfer voor Ibrahim Sangaré en PSV

Aad de Mos verwacht snelle miljoenentransfer voor Ibrahim Sangaré en PSV

2286
0

Aad de Mos verwacht dat PSV en Ibrahim Sangaré een toptransfer tegemoet kunnen gaan zien komende zomer.

De Haagse oud-trainer is onder de indruk van dat wat Ibrahim Sangaré wekelijks laat zien. De Ivoriaanse middenvelder nam PSV ook in het thuisduel tegen Vitesse de ploeg op sleeptouw. De Ivoriaan lijkt inderdaad een enorme transferwaarde voor PSV te kunnen gaan vertegenwoordigen. In zijn huidige vorm wordt het lastig voor PSV om de middenvelder ook na dit seizoen in Eindhoven te behouden. Wel mag er verwacht worden dat de krachtpatser uit Ivoorkust PSV ook in topwedstrijden gaat dragen.

De Mos is niet verrast door de spectaculaire ontwikkeling van Sangaré want de Ivoriaan maakt al weken een meer dan goede indruk op de analist. “Hij was al goed, maar werd vooral door niet-kenners beoordeeld op andere punten”, zegt de oud-trainer tegen het Eindhovens Dagblad. De Mos gaat verder: “Sangaré is natuurlijk een zegen voor het team en de trainer. Als je zo’n speler in je team hebt. Die staat als eerste op het bord. Op basis van zijn spel, postuur en mogelijkheden wordt dat natuurlijk een toptransfer in de toekomst.”

De Mos heeft wel te doen met van Ginkel maar verwacht dat de eigenlijke aanvoerder wel weer zijn minuten gaat maken de komende weken. “Hij kan niet alles spelen, maar levert in de kleedkamer een belangrijke bijdrage voor de jonge jongens”, zegt De Mos. “Ik denk dat Van Ginkel een innemend type is. Hij is intelligent en begrijpt het. Hij zal zeker nog minuten gaan maken. De samenwerking tussen Schmidt en Van Ginkel blijft goed, denk ik.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here