Home Nieuws Aad de Mos verwacht snel grote doorbraak Bakayoko: ‘Volgend seizoen gaan we...

Aad de Mos verwacht snel grote doorbraak Bakayoko: ‘Volgend seizoen gaan we van hem genieten’

398
0

Aad de Mos verwacht heel van Johan Bakayoko komend seizoen. De Haagse analist is onder de indruk van de capaciteiten en talenten van de jonge Belg.

De Mos ziet dat Johan Bakayoko nog geen kansen krijgt in het eerste elftal. De pas negentienjarige rechtsbuiten maakt namens de PSV beloften grote indruk in de Keuken Kampioen Divisie met zestien goals en elf assists in 29 duels. De Mos denkt dat komend seizoen de grote doorbraak van Bakayoko gaat worden.

Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad ziet dat Bakayoko wat weinig kansen krijgt van Roger Schmidt, maar De Mos is het daar juist niet mee eens. “Zolang je nog parkeerplaatsen zoekt voor gerenommeerde spelers, moet je daar niet aan beginnen”, doelt de analist op het feit dat onder meer Joey Veerman al een paar keer als hangende rechtsbuiten speelde. “Je speelt voor de titel. Dan moet je die jongens de kans geven.”

De Mos vindt dat de grote doorbraak van Bakayoko als vanzelf gaat volgen. “Hij is aan de hand van de nieuwe trainer van PSV groot geworden. Die kunnen elkaar in de komende jaren groot maken. Volgend jaar gaan we genieten van Ruud van Nistelrooij én van Bakayoko”, aldus een enthousiaste Aad de Mos.


Facebook Comments Box