Home Nieuws Aad de Mos denkt aan direct ontslag voor Roger Schmidt na verlies...

Aad de Mos denkt aan direct ontslag voor Roger Schmidt na verlies in Arnhem

5802
0

PSV moet in Arnhem winnen om Roger Schmidt in het zadel te kunnen houden.

Dat is althans de mening van Aad de Mos, die in gesprek met Onlinewedden24.com. De Mos denkt dat PSV op scherp staat en dus gaat winnen in Arnhem. Bij verlies denkt de Mos dat het einde oefening is voor Roger Schmidt. De Mos licht zijn visie toe en ziet PSV ploeteren afgelopen weken. De Mos stelt vooral vast dat het spel onder Roger Schmidt erg slecht is.

De Mos begint over de verloren wedstrijd tegen AZ: ‘Natuurlijk de topwedstrijd PSV-AZ, de zoveelste die PSV niet kon winnen. Een enorme flater van Mvogo wat ook weer doorwerkt in de selectie, wat weer doorwerkt op de trainer en in het hele beleid bij PSV. Alles komt dichter bij elkaar: Johnny de Jong, Gerbrands, het aan- en verkoopbeleid. PSV is niet meer zeker van de tweede plaats, de titel is al weg. Ajax wint van Heracles thuis, afgetekend met drie-nul. Nu moeten ze oppassen dat ze de plaats die recht geeft op Champions League voetbal niet kwijtraken. Dus Vitesse uit aanstaande zaterdag wordt heel belangrijk’, aldus Aad de Mos.

De Haagse oud-trainer volgt PSV op de voet en ziet dat het spel wekelijks minder wordt. ‘Ze spelen heel behoudend, het voetbal is niet het voetbal van de top drie. Feyenoord speelt heel goed voetbal, Ajax, dat weten we en bij PSV is het harken. Er zit geen logica in de opstelling, er zijn geen automatismen. De trainer maakt van de hele selectie hele tevreden spelers, maar daar koop je niet zoveel voor, je moet een vast elftal hebben. In de top moet je ook ontevreden spelers hebben, dat houdt iedereen wakker. Nu is het meer een gezelligheidsgebeuren en dat werkt altijd tegen je’, aldus een kritische de Mos.

Hoewel de uitbeurt in Arnhem een lastige wedstrijd is voor PSV, verwacht de Mos wel dat PSV er met de winst vandaar gaat in Arnhem ‘PSV gaat wel winnen. Op het moment dat ze niet winnen is het einde oefening voor de trainer. Dan zou Feyenoord weglopen dus dit is een van de laatste kansen om aan te haken’, besluit de Mos.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here